Szia Adri!
Köszi a választ! Nem kizárt, hogy maga az üzemanyag lesz a ludas, eddig sima 95-öst tankoltam bele, többnyire Lukoilnál, illetve pár alkalommal MOL kúton (nem köteleztem el magam egyik kút iránt sem, pusztán így hozta a szükség). Következő tankolásnál megpróbálkozom adalékos benzinnel, bár őszintén szólva, nem igazán vagyok szakértője a témának (nem vagyok egy fanatikus autórajongó). Hol lehet ML100-ast tankolni? Privátban is elküldheted, ha nem akarsz reklámot csinálni.

Az izzókat ma néztem meg közelebbről, egy műanyag lemezt kellett csak lecsavarozni a csomagtér oldalán, és máris hozzáférhetők. Úgy láttam, nincs gumiharang, csak el kell forgatni az izzókat a foglalattal együtt és kijönnek a helyükről (nem szedtem ki, csak a kézikönyvben néztem, hogy így kell csinálni). Néztem, hogy van-e valami nedvesség a környéken, de nem találtam semmit, így elég valószínű, hogy egész egyszerűen a bura szélénél valahol megsérült a tömítés, és ott folyik be a víz. Nem értek hozzá, de gondolom szimpla szilikonos ragasztóval lehetne ezt korrigálni, bár még azt sem tudom, hogy egyáltalán mi tartja a helyén a burát (csavarokat nem láttam sehol).
Üdv:
Gergő