Mazda Fórum

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Szerző Téma: DITD 2000 ccm MAZDA motor  (Megtekintve 568 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Szabára Antal

• Újonc
  • *
DITD 2000 ccm MAZDA motor
« Dátum: 2022. Január 28. - 11:42:20 »

Szevasztok. Azért csatlakoztam a forumhoz, mert a 98 as évjártú 626-os 2000ccm DITD-nél hasonló problémával találkoztam.
                          Tőbb szerelönél votam. Volt aki izzitógyertya cserét javasolt, amiért potom 71000 Ft fizettem. Az autó tobbra srm indult normálisan.
                           Nálam a tünet az volt, hogy az izzitó kontrol lámpa nem elaludt hanem elkezdett villogni. Az izzitógyertyák cseréje után ez a
                           probléma megmaradt. Végül eljutottam egy kompjuteres szakemberhez aki azt állapitotta meg, hogy a motor elektronikai vezérlójébe
                           a kábelkötegen beszivágott az olaj.Valamennyit segitett a dolgokon,de még nem tökéletes. Olajcserétöl-olajcseréig nem kell utána
                           tölteni. A szakember azt mondta, hogy az adagolohóz is van egy elektromos vezérlő amihez neki nincs lehetősége hozzáférni.
                           Havalaki ebben tudna segiteni, lehet többünk problémáját megoldaná.
Naplózva