Mazda Fórum

Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Részletes kereső  

Szerző Téma: ABS, TCS, TCS off, Kéziféklámpa világít nagy sebességnél  (Megtekintve 2540 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

enjepe

• Újonc
  • *
ABS, TCS, TCS off, Kéziféklámpa világít nagy sebességnél
« Dátum: 2019. Május 06. - 12:36:45 »

Sziasztok, valaki nem tudja hogy mi okozhatja hogy 140 felett egyből előjön az alábbi hiba, ami leállítás után el is tűnik.
Semmi negatívat nem tapasztaltam, de zavaró, és a hibakód olvasó nem jelez hibát.
Igaz mondták, hogy akkor vigyem be a kocsit amikor világít, de amikor autópályán vagyok, akkor általában minden zárva van, és kifelé megyek. :(
Mellékelem ami világít.
Mazda 323F
2003.08.havi
Naplózva

SzolnokiG

• Újonc
  • *
  • Nős
Re:ABS, TCS, TCS off, Kéziféklámpa világít nagy sebességnél
« Válasz #1 Dátum: 2020. November 15. - 12:42:02 »

Próbáltad már ellenőrzni a kézifékkar végén a mikrokapcsolót? Elképzelhető hogy elmozdult a helyéről, esetleg a rögzítése elhajlott a sok évnyi kézifékezés alatt.

Nekem, pl szerelő nem cserélte ki a bowdent, és nem nézte meg mennyire van a finombeállító csavar kitekerve, de valamelyik kollégája azért oda rakott egy alátét félét hogy 3 katt-nál már fogjon a kézi. Viszont ezzel a húzással a lámpa fel fel villant vagy égett folyamatosan, huzamosabb ideig. Amióta cseréltem a bowdeneket és szakszerűen megcsináltuk azóta semmi nem kívánatos lámpa felvillanás nincs.
Naplózva
Sz.Gábor:)